Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Συνάντηση Σάββα Πουλημένου με το Νομάρχη

Ο υποψήφιος Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Σάββας Πουλημένος συναντήθηκε σήμερα στα πλαίσια των περιοδειών του με το Νομάρχη Στέφανο Πουλημένο και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Κέρκυρας.

Τόσο ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όσο και ο Νομάρχης συμφώνησαν ότι απαιτείται μια συντεταγμένη πορεία όλων των θεσμικών παραγόντων για τη δρομολόγηση λύσεων στα χρόνια προβλήματα του Νομού ώστε να υπάρξει οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη, η οποία είναι απαραίτητη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε το ζήτημα των υποδομών του Νομού καθώς και της έλλειψης χωροταξίας και συμφώνησαν ότι η προώθηση αυτών των θεμάτων θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητες της νέας Κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Στο ειδικότερο θέμα που αφορά στο έργο της παράκαμψης Τρία Γεφύρια – Ποντή διευκρινίστηκε ότι καί αυτό αποτελεί μια από τις προτεραιότητες η οποία περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Σάββας Πουλημένος επισκέφθηκε επίσης τις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όπου συζήτησε με τους υπαλλήλους ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις και τις απόψεις του ως προς το σημαντικό ρόλο που επιτελούν στην αναπτυξιακή προσπάθεια.

Αύριο το πρωί ο Σάββας Πουλημένος πρόκειται να επισκεφθεί τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: