Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Προσκλητήριο συμμετοχής στην ομιλία Καραμανλή απο τη ΝΟΔΕ της Ν.Δ.



Προσκλητήριο στον κερκυραϊκό λαό να έρθει την Παρασκευή στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία μπροστά στη Νομαρχία, για να παρακολουθήσει την ομιλία του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, απευθύνει με μήνυμά της δια του προεδρεύοντος Κώστα Σπίνουλα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας της Ν.Δ.

Το πλήρες κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης-πρόσκλησης έχει ως εξής:
"Το εθνικό συμφέρον επιβάλλει ο κάθε πολίτης να γνωρίζει την αλήθεια και να μην επηρεάζεται από κραυγές και συνθήματα που αποσκοπούν στην συσκότιση, στην σύγχυση και όχι στην αντικειμενική πληροφόρηση.
Ο Κώστας Καραμανλής μιλάει την γλώσσα της αλήθειας και της λογικής, με σαφήνεια και παρρησία, παρουσιάζει ολοκληρωμένο Πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.
Αντίθετα ο Γιώργος Παπανδρέου με ασάφειες, αοριστίες και ανακρίβειες, με πυροτεχνήματα και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, προσπαθεί να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων, αδιαφορώντας για την προαγωγή του κοινού καλού. Έφθασε στο σημείο να μοιράζει φυλλάδια απατηλών υποσχέσεων για δήθεν χάρισμα των τραπεζικών δανείων και μέσα σε λίγα 24ωρα αναγκάστηκε να τα πάρει πίσω για να προλάβει τον διασυρμό και την οργή των πολιτών, που ένιωσαν να υποτιμάται η στοιχειώδης νοημοσύνη τους.
Δυστυχώς ο κ. Παπανδρέου κρύβεται και αποφεύγει την εμφάνιση του κ. Παπανδρέου δεν ενημέρωσε τον λαό, που θα βρει τα λεφτά για τις υποσχέσεις που μοιράζει, δεν απάντησε αν θα αυξήσει τους φόρους, δεν απάντησε αν 8α δανειστεί για να βρει λεφτά, δεν απάντησε, τέλος, ποια θεωρεί χαμηλά οικογενειακά εισοδήματα.
Με αυτά τα ομιχλώδη συνθήματα, με αυτές τις ανακρίβειες, με αυτά τα νεφελώδη πυροτεχνήματα, πιστεύει ο κ. Παπανδρέου ότι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα εξασφαλίσει την ψήφο τους στις 4 Οκτωβρίου του 2009;
Ο λαός μας θα αποφασίσει με γνώμονα το γενικό συμφέρον και θα εμπιστευθεί με την ψήφο του στον Κώστα Καραμανλή, να αναλάβει εκείνος τις πρωτοβουλίες που θα βγάλουν την χώρα μας από την οικονομική κρίση, μέσα στην επόμενη 2ετια και θα οδηγήσουν την κοινωνία μας στην ευημερία και την προκοπή.
Ο Κερκυραϊκός λαός με την σειρά του την Παρασκευή στις 05:30 το απόγευμα, μπροστά στην Νομαρχία θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τι σκέπτεται και τι δεσμεύεται να κάνει για την Κέρκυρα στα επόμενα χρόνια.
Προσδοκούμε σε σοβαρές δεσμεύσεις για την Κέρκυρα, σε αυτή την πραγματικά βαρυσήμαντη ομιλία του.
Καλούνται λοιπόν όλοι οι Κερκυραίοι, ανεξαρτήτως τι θα ψηφίσουν, την προσεχή Κυριακή, να παρακολουθήσουν την ομιλία του Κώστα Καραμανλή, ενός πολιτικού που μιλάει με πράξεις, μιλάει με έργα, μιλάει προπαντός με γνώμονα το εθνικό, το γενικό και όχι το κομματικό και ατομικό συμφέρον.
Αξίζει να τον παρακολουθήσουμε, αξίζει να τον τιμήσουμε με την ευρύτερη συμμετοχή μας, αξίζει να τον χειροκροτήσουμε για ότι έκανε και για ότι είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιήσει στο άμεσο μέλλον.
Το υπερσύγχρονο Νοσοκομείο που παραδόθηκε στον Κερκυραϊκό λαό την προηγούμενη Κυριακή, είναι ένα μικρό, αλλά πολύ ουσιαστικό δείγμα ότι ο κ. Καραμανλής δεν υπόσχεται, αλλά πραγματοποιεί.
Ο Κώστας Καραμανλής, δεν διστάζει να πει την αλήθεια στον λαό, ακόμα και όταν είναι δυσάρεστη. Θέλει να είναι χρήσιμος, όχι ευχάριστος.
Την Παρασκευή λοιπόν, όλοι μπροστά στην Νομαρχία, να υποδεχτούμε τον Πρωθυπουργό των έργων, να χαρούμε για όσα ακόμα πολλά σκοπεύει να κάνει στο άμεσο μέλλον, έργα που θα αλλάξουν την μοίρα του νησιού μας ολόκληρη της Κέρκυρας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: