Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Κέρκυρα

Tην Κυριακή 27/9, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας με τους υποψήφιους βουλευτές Κώστα Παυλίδη, Γιώργο Ραιδεστινό, Λιάνα Τσιρίδου, Σάκη Τσούκα, καθώς και την υπεύθυνη του τομέα αγροτικής πολιτικής του ΣΥΝ Ειρήνη Κατσινοπούλου, περιόδευσαν στη Νότια Κέρκυρα.
Το πρωί το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Άγιο Ματθαίο, ενώ το απόγευμα τους Αργυράδες, με κατάληξη τη Λευκίμμη, όπου πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία.
«…… Ο αγροτικός κόσμος και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, χρειάζονται στήριξη για να μείνουν στον τόπο τους. Χρειάζεται να δημιουργηθούν συνθήκες απασχόλησης. Η ελάττωση του χάσματος κέντρου και περιφέρειας απαιτεί δικαιότερη κατανομή των πόρων και ένα ριζοσπαστικό και εναλλακτικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Η αγροτιά ξέρει καλά πως σε αυτήν την προσπάθεια είχε όλα αυτά τα χρόνια σύμμαχο τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Και επειδή θέλει να τον έχει δίπλα της και τα επόμενα χρόνια, θα τον στηρίξει στις εκλογές ……», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η Ειρήνη Κατσινοπούλου.
Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης ανέπτυξαν οι υποψήφιοι βουλευτές, αναφερόμενοι ιδιαίτερα σε προτάσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών σε τοπικό επίπεδο.
Ο Κώστας Παυλίδης στάθηκε στα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών. Ο Γιώργος Ραιδεστινός αναφέρθηκε στα χρονίζοντα προβλήματα της παιδείας και της υγείας στο νομό μας. Η Λιάνα Τσιρίδου επικέντρωσε την ομιλία της στην κρίση του τουρισμού και στα εργασιακά προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο.
Τέλος ο Σάκης Τσούκας ανέπτυξε τις προτάσεις, τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα του περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη αναφορά στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: