Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Στη Κέρκυρα την Κυριακή ο Δημ. Αβραμόπουλος για την παράδοση του νέου Νοσοκομείου


Ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί το νέο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, την ερχόμενη Κυριακή στις 11 το πρωί, για να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό στην παράδοσή του, από τον ανάδοχο εταιρεία στη ΔΕΠΑΝΟΜ και απ΄ αυτήν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Κέρκυρας.
Μετά την παράδοση, θα ξεκινήσει σταδιακά η μεταστέγαση κλινικών και ανθρωπίνου δυναμικού, από το παλαιό στο καινούργιο κτίριο του Νοσοκομείου.
Παράλληλα με την συνέχιση των τελευταίων εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο, ώστε με την πλήρη λειτουργία του ως το τέλος του χρόνου, “οι Κερκυραίοι να έχουν ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, μία όαση υγείας στο νησί Φαιάκων” όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Υπ. Υγείας.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι για την κάλυψη των επιπλέον οργανικών θέσεων που προβλέπονται στο νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου, “έχουν προβλεφθεί με την σε εξέλιξη πρόσληψη 2.500 ιατρώ, που συμφωνήθηκε μτον ΟΕΝΓΕ και 2.000 νοσηλευτών, προσλήψεις, που κατοχυρώθηκαν με το Ν. 3754/2009 και που προβλέπει συνολικά την πρόσληψη 4.500 ιατρών και 5.500 νοσηλευτών”.
Και ως εκπρόσωπος της Ν.Δ.
Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημ. Αβραμόπουλος, στην Κέρκυρα θα βρεθεί και για να μιλήσει προς τον Κερκυραϊκό λαό, ως εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Ν.Δ., στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: