Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Στο Δήμο Εσπερίων ο Στεφ. Γκίκας


Συνέχισε τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009 όπου επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Εσπερίων.
O κ. Γκίκας αναφέρθηκε τόσο στα τοπικά προβλήματα (Επιδοτήσεις, Λιμάνι Αγ. Στεφάνου, Οδικό Δίκτυο) όσο και στα ευρύτερα πολιτικά θέματα και εξήγησε στους πολίτες τη σημασία των επερχομένων εκλογών, καλώντας τους να απαντήσουν στο δίλημμα Λαϊκισμός ή Υπευθυνότητα, ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, με ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ.


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

"Είμαι ευτυχής που ο Πρόεδρος του κόμματος θα κλείσει τον προεκλογικό του αγώνα στην Περιφέρεια, απ’ όπου θα σημάνει τη νέα νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Από την αρχή του προεκλογικού αγώνα με παρεμβάσεις μου στα αρμόδια όργανα του κόμματος ζητούσα μετ’ επιτάσεως την έλευση του Πρωθυπουργού μας ως κεντρικού ομιλητή του κόμματός μας στην Κέρκυρα.
Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που ο Πρωθυπουργός έρχεται στην Κέρκυρα και καλώ όλους τους πολίτες της Κέρκυρας να έρθουν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου τις 5:30 το απόγευμα έξω από τη Νομαρχία για να ακούσουν τον Κώστα Καραμανλή να απευθύνει μία σημαντική πολιτική ομιλία για το αύριο της Χώρας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: