Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Ν.Δένδιας

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής Ν. Κέρκυρας Νίκος Δένδιας συνέχισε τις περιοδείες του στο νησί με την επίσκεψή του στους Λιαπάδες και τον Πέλεκα, την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009.
Μέσα σε φιλικό κλίμα ήπιε καφέ με τους ντόπιους και συζήτησε μαζί τους για τη διεθνή οικονομική κρίση που δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε τη χώρας μας, αλλά και τοπικά θέματα όπως το οδικό δίκτυο της Κέρκυρας που χρειάζεται καίριες παρεμβάσεις για άμεση βελτίωση και ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών.
Ο κ. Δένδιας δεσμεύτηκε ότι με αίσθημα ευθύνης και σκληρή δουλειά, θα μεριμνήσει για όσα αφορούν το αγαπημένο του νησί και πως πρόκειται για προσωπικό του στοίχημα, η Κέρκυρα σύντομα να παρουσιάζει την εικόνα που της αξίζει, και κατέληξε:
«Θα πρέπει, όμως, να δείξουμε όλοι ενδιαφέρον και να συνεργαστούμε. Πολιτικοί, τοπικοί παράγοντες και πολίτες.
Ο Κερκυραίος πολίτης γνωρίζει ότι έχουν πολλά να γίνουν εδώ, γι’ αυτό προσβλέπω στην κατανόηση και την υπομονή του. Όλα θα πραγματοποιηθούν, βάσει προτεραιοτήτων, ανάλογα με τις ανάγκες του νησιού. Καλή διάθεση να υπάρχει και όρεξη για δουλειά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: