Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Ο ΑΛ. ΔΕΣΥΛΛΑΣ


Στη σύσκεψη που έγινε στο ΥΕΝ υπό τον υπουργό Γ. Βουλγαράκη συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ Αλ. Δεσύλλας. Εκεί τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν την λειτουργία των λιμανιών όλης της χώρας και κατ’επέκταση και της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον κ. Δεσύλλα ο ΥΕΝ ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξυπηρέτηση των πολιτών που ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς (λειτουργία επιβατικών σταθμών, χώροι επιβίβασης καθημερινότητα του πολίτη κλπ).

“Διαφορετικές αντιλήψεις”

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αντιπροσωπεία της Ν.Ε. με επικεφαλής τον Βουλευτή Μπάμπη Χαραλάμπους επισκέφτηκε τον Λιμάνι της Κέρκυρας και είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους, το Λιμεναρχείο και τον Ο.Λ.ΚΕ.

Όπως εκτιμά σε σχετική της ανακοίνωση η Ν.Ε. του ΚΚΕ “από την συνάντηση και την ενημέρωση που έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δεσύλλα φάνηκαν καθαρά οι διαφορετικές αντιλήψεις που υπάρχουν και για την πολιτική στα λιμάνια.

Από την μια μεριά με την πολιτική που υλοποιεί ο κ. Δεσύλλας εκτελούνται Κυβερνητικές εντολές που έχουν αποφασιστεί με κατευθύνσεις της Ε.Ε. και διεθνείς συμφωνίες και έχουν σαν στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση και έλεγχο των όποιων δραστηριοτήτων γίνονται σ΄ αυτό. Τα πάντα υποτάσσονται στο κέρδος.

Δεν προσφέρει καμία εξυπηρέτηση στον πολίτη, διώχνει τον Κερκυραίο από αυτό. Από την άλλη εκφράστηκε η άποψη του Κ.Κ.Ε. που ζητάει ένα λιμάνι σύγχρονο 100% στο Δημόσιο με αναβαθμισμένες όλες τις υπηρεσίες του, φιλικό και ανοιχτό σ' όλους τους Κερκυραίους” καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: