Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΜΑΙΟΥ


Με επισημότητα γιορτάστηκε την Τετάρτη η 144η επέτειος της Επτανήσου με την Ελλάδα. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γ.Γ. της ΠΙΝ Σωτ. Βόσδου, ενώ παρέστη και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τ. Νεράντζης.

Μετά την τέλεση δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα, ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας απο τον αντιπρύτανη του Ι.Π. Χ. Ξανθουδάκη και η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Ένωσης.

Διαμαρτυρία των “Πολιτών Εν δράσει”

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ομάδα πολιτών της κίνησης “Κερκυραίοι Πολίτες Εν Δράσει”, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας δίπλα από την εξέδρα των επισήμων, καθώς και πορεία στο Λιστόν μετά τη λήξη της παρέλασης.

Κύριο αίτημα των συμπολιτών μας που είχαν αναρτήσει μαύρες σημαίες είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νομό και η άμεση αποπεράτωση του νέου νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντζ. Γκερέκου έφυγε από την εξέδρα των επισήμων και παρέμεινε στο χώρο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι “Πολίτες Εν Δράσει”.

Σε δηλώσεις τους τόσο η βουλευτής όσο και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ βουλευτής Τηλ. Χυτήρης, υποστήριξαν ότι η κατάσταση στο χώρο της υγείας στο νομό έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Για “ειρηνική διαμαρτυρία πολιτών που διεκδικούν τα αυτονόητα”, μίλησε ο Δήμαρχος Σωτ. Μικάλεφ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: