Τρίτη 27 Μαΐου 2008

ΒΟΣΔΟΥ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ

“Το ζήτημα της προσφυγής μελών του συλλόγου κατοίκων Τεμπλονίου κατά του Νομάρχη, θα εξεταστεί, ωστόσο από την εικόνα που έχω αναρωτιέμαι αν του μένει χρόνος να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα”.

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο Γ.Γ. της ΠΙΝ Σωτ. Βόσδου, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την προσφυγή του προέδρου και του αντιπροέδρου του συλλόγου κατοίκων Τεμπλονίου, σχετικά με την ύπαρξη ασυμβίβαστου Νομάρχη και εκδότη εφημερίδας για τον κ. Πουλημένο.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο θέμα θα αντιμετωπιστεί, όπως και κάθε αναφορά που κατατίθεται για οποιαδήποτε ζήτημα.

“Δεν θέλουμε κανένας πολίτης που κάνει ακόμα και υποδείξεις να μην λαμβάνει γνώση ότι έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη”.

Ο κ. Βόσδου σημείωσε πως λόγω της απουσίας του εκτός Κέρκυρας, δεν έχει ενημερωθεί επαρκώς για το όλο θέμα, το οποίο όπως είπε πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ.

Απάντησε ότι έχει επικοινωνήσει με το Νομάρχη, ωστόσο για το θέμα του εγγράφου ανέφερε πως δεν είναι ενήμερος αν έχει φύγει από την Περιφέρεια προς τη Νομαρχία.

Για τη σύσκεψη στο Υπ. Οικονομίας

Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Ιωάννη Παπαθανασίου έγινε τη Δευτέρα στην Αθήνα σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών Σωτ. Βόσδου και του Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης Παναγιώτη Δρόσου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διαδικασία ολοκλήρωσης του 3ου ΠΕΠ Ιονίων Νήσων καθώς και στο ΕΣΠΑ.

Την ίδια μέρα ο Γενικός Γραμματέας, παρουσία στελεχών των υπηρεσιών της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους αναδόχους μελετών, έργων τα οποία προγραμματίζεται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης των μελετών.

“Θέλουμε να επιταχύνουμε τους ρυθμούς και να μην καθυστερήσουμε στην προκήρυξη των έργων” επεσήμανε χθες ο Γ.Γ. της ΠΙΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: