Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Προφυλακιστέα κρίθηκε ανώτερη δικαστική υπάλληλος των Δικαστηρίων Κέρκυρας, η οποία κατηγορείται για διάπραξη 7 αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ των οποίων υπεξαιρέσεις, πλαστογραφία και παράνομο πλουτισμό.

Η κατηγορούμενη έχει ήδη μεταφερθεί στις Γυναικείες Φυλακές της Θήβας, ενώ η έρευνα για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν αναμένεται να συμπεριλάβει και καταγραφή των περιουσιακών της στοιχείων και των κινήσεων των τραπεζικών της λογαριασμών.

Σύμφωνα πάντως με τον νομικό εκπρόσωπο της συλληφθείσας Γ. Καρύδη, η πελάτης του εκφράζει παράπονα για ετεροβαρή σε βάρος της δικονομική αντιμετώπιση κατά τη συλλογή του αποδεικτικού υλικού.

"Εγώ και ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων μου θεωρούμε την προσωρινή της κράτηση, υπέρμετρα αυστηρή, σκληρή και αναντίστοιχη με την αξία του αποδεικτικού υλικού και την αξιολόγηση της προσωπικότητας της" τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης ότι η πελάτης του διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί πλουτισμού της και αγοράς ακινήτων απο εγκληματική δραστηριότητα που να έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακούστηκαν αβάσιμες κατηγορίες, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως αφαίρεση έγγραφων απο δικογραφίες, έναντι ανταλλάγματος.

Ο κ. Καρύδης, ανέφερε ακόμη ότι πριν απο μερικούς μήνες η πελάτης του, τους τελευταίους μήνες είχε μετατεθεί από την Εισαγγελέα Εφετών στο Ειρηνοδικείο Λευκίμμης με απόφαση του αρμοδίου υπηρεσιακού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: