Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1


Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα, που ήταν ανώτερη, επιβλήθηκε 2-1 του Εθνικού Αστέρα στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Πρωταγωνιστής της συνάντησης ο Κακλαμάνος, που σκόραρε δύο φορές.

Η νησιώτικη ομάδα προηγήθηκε με σουτ του Κακλαμάνου στο 21'. Ωστόσο, ο Εθνικός Αστέρας αντέδρασε άμεσα και στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή του προς την αντίπαλη περιοχή, ισοφάρισε με προβολή του Μπενίσκου έπειτα από σέντρα του Βλαστέλη.
Οι παίκτες του Αλέκου Αλεξανδρή, δεν πτοήθηκαν και ανέκτησαν το προβάδισμα, πάλι με τον Κακλαμάνο, που βρέθηκε σε καλή θέση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ράνιτς και δεν δυσκολεύτηκε με σουτ, να πετύχει το 2-1.
Στην επανάληψη, ο Εθνικός Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του, δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Συμεωνίδη, ωστόσο, το γκολ της νέας ισοφάρισης δεν ήλθε και ο ΑΟΚ πρόσθεσε μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του.

Κέρκυρα (Αλέξης Αλεξανδρής): Συμεωνίδης, Γκουστάβο, Σιόντης, Φλαβίνιο, Ράνιτς, Καρακατσάνης, Χανιώτης, Δρούγας, Κακλαμάνος, Γκασπάρ, Ρεπερνέ.

Εθνικός Αστέρας (Σίνισα Γκόγκιτς): Σαρόγλου, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Αγγελόπουλος, Τζανετάκος, Λουνταλά, Βλαστέλλης, Μπενίσκος, Κουτσοκώστας (13' Φερεκίδης), Ζουλίνιο, Προβατίδης.

Πηγή: supersport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: