Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Συνέντευξη Ν. Δένδια (Σάββατο 10 Μαΐου)

Συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή η συζήτηση για την αναθεώρηση του συντάγματος. Επί τάπητος έχει τεθεί και το ζήτημα της αναθεώρησης του άρθρου 101 που προωθεί ο Ν. Δένδιας περί εντοπιότητας δηλαδή στους διαγωνισμούς του δημοσίου.

Ο κ. Δένδιας στη συνέντευξη τύπου του Σαββάτου, εμφανίστηκε αισιόδοξος γιατί μέχρι στιγμής τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν στην αναθεωρητική διαδικασία ( η ΝΔ, το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ) δεν έχουν ταχθεί αρνητικά στην αναθεώρηση του συγκεκριμένου άρθρου, που σημειωτέον δίνει λύση σε δυο μεγάλα προβλήματα όπως είναι η στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών στη Κέρκυρα, αλλά και τη μοριοδότηση στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για τους κάτοικους της Κέρκυρας των Παξών και των διαποντίων νησιών.

Σύσκεψη στο υπ. Υγείας

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στην σύσκεψη που θα γίνει στο γραφείο του Υφυπουργού Υγείας κ. Παπαγεωργίου την Τρίτη σχετικά με τη πρόοδο των εργασιών στο νέο Νοσοκομείο.
Όπως τόνισε, θα κληθεί η ΔΕΠΑΝΟΜ να παρουσιάσει αναλυτικό απολογισμό για τις εργασίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, στο εργοτάξιο του νέου νοσοκομείου, αλλά και να δώσει και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για το επόμενο διάστημα.

Συγχαρητήρια σε κερκυραίο καλλιτέχνη

Ο βουλευτής εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον 19 χρόνο Κερκυραίο καλλιτέχνη, Διονύση Γραμμένο που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 14ου Πανευρωπαϊκού Τελικού Διαγωνισμού Eurovision Νέων Μουσικών με κλαρινέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: