Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008

ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥΗ ολομέλεια των Δημάρχων του Νομού Κέρκυρας σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε "καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια ορισμένων μελών του ΄΄Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Τεμπλονίου΄΄ τα οποία βάλλουν κατά του προσώπου και του αξιώματος του Νομάρχη Κέρκυρας, Στέφανου Πουλημένου".'
"Θεωρούμε ότι οι ενέργειες αυτές εντάσσονται στην προσπάθεια τους να κάμψουν την εκφρασμένη βούληση της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την απρόσκοπτη λειτουργία του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και της συνολικής Διαχείρισης των απορριμμάτων του Νομού Κέρκυρας. Τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές δεν μπορούν και δεν πρέπει να οδηγήσουν στην αλλοίωση της πρόσφατης λαϊκής εντολής που έλαβε ο Στέφανος Πουλημένος για το αξίωμα του Νομάρχη Κέρκυρας. Οι παραπάνω ενέργειες είναι καταδικαστέες από το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αποτελούν προσπάθεια εκτροπής και προσβολής της λαϊκής ετυμηγορίας. Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στο Νομάρχη Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο" καταλήγει η ανακοίνωση της ολομέλειας των Δημάρχων.
Ακουλουθούν οι υπογραφές:

Σωτήρης Μικάλεφ Δήμαρχος Κερκυραίων
Ερωτόκριτος Καρύδης Δήμαρχος Αχιλλείων Μιχάλης Κάρρας Δήμαρχος Φαιάκων Αλέξανδρος Αυλωνίτης Δήμαρχος Εσπερίων Σπύρος Γατσούλης Δήμαρχος Λευκιμμαίων Σπύρος Βάρελης Δήμαρχος Θιναλίου Γιάννης Λειβαδιώτης Δήμαρχος Μελιτειέων Βασίλης Χειμαριώτης Δήμαρχος Κορισσίων Σπύρος Τριβυζάς Δήμαρχος Αγίου Γεωργίου Σπύρος Μπογδάνος Δήμαρχος Παξών Γιώργος Πανταζής Δήμαρχος Κασσωπαίων Κων/νος Χαλικιάς Δήμαρχος Παλαιοκαστριτών Σπύρος Κροκίδης Δήμαρχος Παρελίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: