Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΠΙΝ


Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Ιωάννη Παπαθανασίου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, την Δευτέρα 26 Μαΐου 2008 στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών Σωτ. Βόσδου και ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης Παναγιώτης Δρόσος.

Στην συνάντηση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη διαδικασία ολοκλήρωσης του 3ου ΠΕΠ Ιονίων Νήσων καθώς και στο ΕΣΠΑ.

Την ίδια μέρα ο Γενικός Γραμματέας, παρουσία στελεχών των υπηρεσιών της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους αναδόχους μελετών, έργων τα οποία προγραμματίζεται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης των μελετών. Συνάντηση για θέματα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Δημήτριου Παπαγιαννίδη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου 2008 στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace στην Κέρκυρα.

Θέμα της συνάντησης θα είναι η παρουσίαση του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013- Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στα πλαίσια της νέας προγραμματικής περιόδου. Στην παρουσίαση θα αναλυθούν οι άξονες και οι προτεραιότητες του προγράμματος καθώς και οι χρηματοδοτικές δυνατότητες του. Την συνάντηση διοργανώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Ιόνιων Νήσων και έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και των τεσσάρων Νομών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων(Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Δήμοι, Υπηρεσίες Νομαρχιών και Περιφέρειας, Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών καθώς και άλλες Αγροτικές Οργανώσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: