Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΑΔΕΔΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Δεκτή έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας, την αίτηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας και του Προέδρου του για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Το Πρωτοδικείο, ανέστειλε την από 25/10/07 απόφαση της Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, μέχρι να εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση επί αγωγής που άσκησαν οι αιτούντες με αίτημα την ακύρωσή της.

Μετά την έκδοση της απόφασης αυτής, η Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Κερκύρας, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση:

Μετά την έκδοση της απόφασης αυτής, η Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Κερκύρας, έδωσε στη δημοσιότητα την κάτωθι ανακοίνωση:

Με την αριθμ. 1131/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κέρκυρας, γίνεται δεκτή η αίτηση που κατέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Κέρκυρας, με την οποία ζητούσαμε να κηρυχθεί παράνομη η σύνθεση της Εκτελεστικής

Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας, διότι δεν ήταν αποτέλεσμα εκλογικών διαδικασιών, αλλά αδιαφανών συμφωνιών.

Με την απόφαση αυτή, δικαιώνεται ο αγώνας που κάνουμε τα τελευταία χρόνια ενάντια στον κομματικό συνδικαλισμό.

Με την απόφαση αυτή, ακυρώνεται όλη η προσπάθεια κατασυκοφάντησης των εκπροσώπων του Συλλόγου μας από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που λειτούργησαν και λειτουργούν με ιδιοτελή κριτήρια.

Ομάδα ατόμων που δεν σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς, που περιφρονεί και αγνοεί τη βούληση των εργαζομένων όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες.

Ολους αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Για μας αντίπαλοι είναι η διαφθορά, η ρουσφετολογία, η αδιαφάνεια, η μεθόδευμένη υποβάθμιση και απαξίωση του δημόσιου τομέα, τα προβλήματα στην δημόσια υγεία και στην παιδεία, η ακρίβεια που πλήττει σήμερα το λαό, οι εξευτελιστικοί μισθοί των εργαζομένων είτε εργάζονται στο δημόσιο είτε εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Η απόφαση αυτή μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τον αγώνα μας για την προώθηση των ιδανικών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: