Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Αύριο παρουσιάζουν τα ψηφοδέλτια Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι-Πράσινοι

Kορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. Αύριο, η Ν.Δ. (στις 1 μ.μ.), ο ΣΥΡΙΖΑ (στις 11) και οι Οικολόγοι-Πράσινοι (11.30 π.μ.), παρουσιάζουν και επίσημα τα ψηφοδέλτια τους.

Οπως έγινε γνωστό σήμερα από τον εκπρόσωπο των Οικολόγων, Αν. Γεωργιάδη το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι Δημ. Φαναριώτης, Παόλα Ρωμαίου και Βέρα Κορωνάκη.

Περιοδείες Δένδια


Συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, το Δήμο Αχιλλείων.
Πρώτος σταθμός του κ. Δένδια ήταν η περιοχή Βρυώνη όπου μίλησε για το έργο της Νέας Δημοκρατίας, επικεντρώνοντας τη συζήτηση στα έργα που έγιναν στο νησί και κυρίως στο τεράστιας σημασίας έργο των φραγμάτων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα του Σταυρού και των Αγίων Δέκα, όπου ο Κερκυραίος Υπουργός συζήτησε με τους πολίτες για τις πολιτικές προτάσεις του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τη δομή της κυβέρνησης.

Στο Γαστούρι, τον Υπουργό συνεχάρη κάτοικος της περιοχής για την πρωτοβουλία του, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Σαλμά, να προωθήσει μέσω της ειδικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής των δύο Υπουργείων (Δικαιοσύνης και Υγείας) την τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την επιτάχυνση των διαδικασιών υιοθεσίας, ώστε να δοθεί λύση στο φλέγον αυτό κοινωνικό ζήτημα.

Τέλος, ο κ. Δένδιας επισκέφτηκε τις Μπενίτσες, όπου κεντρικό θέμα συζήτησης υπήρξε το καταφύγιο τουριστικών σκαφών και τα σημαντικά πλεονεκτήματα που επιφέρει στην ευρύτερη περιοχή.

Στο ΠΑΣΟΚ

Οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ν.Ε.

Για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Πέμπτη 17/9/09: Δήμος Αγίου Γεωργίου

Παρασκευή 18/9/09: Κεντρική Ομιλία -Κυνοπιάστες Δήμου Αχιλλείων

Σάββατο 19/9/09: Κεντρική Ομιλία- Άγιος Ματθαίος Δήμου Μελιτειέων

Κυριακή 20/9/09: Κεντρική Ομιλία στο Olympic-Σιδάρι για τους Δήμους Αγίου Γεωργίου, Εσπερίων και Θιναλίων.

ΚΚΕ

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ν.Ε. Κέρκυρας του κόμματος, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι “το ντόπιο κατεστημένο, έχει βαλθεί με κάθε μέσο και τρόπο να αποτρέψει την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο νομό, γι αυτό κατασκευάζει δημοσκοπήσεις, ή διαλαλεί ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει δύο βουλευτές. Αυτό πρέπει να πεισμώσει τους εργαζόμενους το λαό και όσοι ταλαντεύονται, όσοι είναι αναποφάσιστοι να ψηφίσουν το ΚΚΕ”.

Ενωση Κεντρώων


Σήμερα, έγινε γνωστή και η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Ενωσης Κεντρώων στο οποίο μετέχουν οι Ευτυχία Κάγκα, Ιωαν. Παπαγιαννάκης και Θεωδ. Ρωμαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: