Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Οι πρώτες αντιδράσεις των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της, με το Βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής Αντζ. Γκερέκου, δήλωσε στην Κ.Σ. τα εξής:
“Σήμερα, ξεκινά η πορεία του ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη νίκη, για την αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 4 του Οκτώβρη.Μια νίκη που θα ορίσει το τέλος της Κυβέρνησης της Ν.Δ., της κυβέρνησης της οπισθοδρόμησης, των σκανδάλων και των αδιεξόδων, σε κάθε επίπεδο.
Ξεκινάμε μία νικηφόρα και ελπιδοφόρα πορεία για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδία μας. Για την Κέρκυρα της διαφάνειας, της ανάπτυξης και της δημιουργίας, σε μια ισχυρή Ελλάδα.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους μου καλή επιτυχία, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως θα δώσουμε έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και με πολιτικό πολιτισμό, σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Πρόεδρος μας Γιώργος Παπανδρέου.
Οι Κερκυραίες και οι Κερκυραίοι, περιμένουν πολλά από το ΠΑΣΟΚ και είμαι βέβαιη πως θα ανταποκριθούμε πλήρως στις ελπίδες και τις προσδοκίες τους”.
Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, με το Βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο Σάββας Πουλημένος δήλωσε στην Κ.Σ.:
“Αυτή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αποτελεί μεγάλη τιμή. Θα βρεθώ στην πρώτη γραμμή της μάχης, ώστε να επικρατήσουν οι αρχές και οι αξίες που υπηρετώ όλα τα χρόνια που σχολούμαι με τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του Νομού.
Παράλληλα θ’ αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Κέρκυρα να λάβει τη θέση που της αξίζει στη νέα πορεία ανάπτυξης της χώρας με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση”.
Από την πλευρά του ο Γ. Καλούδης, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δήλωσε στην “Κ.Σ.”:
“Είναι μια θέση ευθύνης, μάχης και τιμής, από τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, προκειμένου να οδηγήσουμε τη χώρα και τα προβλήματα της σε λύσεις και να δώσουμε ώθηση στην περιφερειακή ανάπτυξη και τη βελτίωση της ζωής κάθε Ελληνα, κάθε Ελληνίδας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: