Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

"Ο Γύρος της Πόλης με Ποδήλατο"


Με αφορμή τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Κερκυραίων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αστικής Κινητικότητας,. συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα από το Δήμαρχο Κερκυραίων Σωτήρη Μικάλεφ παρουσία και της Αντιδημάρχου Χρυσούλας Τόμπρου, με θέμα “Ο Γύρος της Πόλης με Ποδήλατο”.
Στη συνέντευξη παρευρέθησαν ο Νίκος Πέρρος πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστών Κερκύρας και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, ο Πέτρος Δημάκος, Πρόεδρος του συλλόγου «Στήριξη», υπεύθυνος αγωγής υγείας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλος του Δ.Σ. « ΔΗΜΟΠ» καθώς και εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 20/09/2009 στις 10:00 με αφετηρία την είσοδο του Παλαιού Φρουρίου.
Ο κ. Μικάλεφ κάλεσε όλους τους Κερκυραίους μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρόν αλλά και το μεγάλο μήνυμα ότι με το ποδήλατο η ζωή μας «δεν γίνεται ποδήλατο» αλλά καλύτερη και πιο ανθρώπινη, με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
Ο κ Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους τοπικούς φορείς για την στήριξη τους στην προσπάθεια υλοποίησης των εκδηλώσεων.
Ο κ. Πέρρος από την πλευρά του κάλεσε όλους του Κερκυραίους να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο της πόλης, καθώς η συγκεκριμένη δραστηριότητα βοηθάει και στην κοινωνικοποίηση, ενώ είναι μια μοναδική ευκαιρία να βάλουμε το ποδήλατο στη ζωή μας.
Ο κ. Δημάκος αναφέρθηκε στη συμβολή του ποδηλάτου ως μέσου άσκησης για μια καλλίτερη υγεία, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αστικής Κινητικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: