Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Τίμησαν Νομαρχία και Δήμο για την πολεοδόμηση στο Μαντούκι


Τη Νομαρχία και το Δήμο Κερκυραίων στα πρόσωπα του Νομάρχη Στέφανου Πουλημένου, της Αντινομάρχη Μερόπης Υδραίου, του Δημάρχου Σωτήρη Μικάλεφ και του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Γαρδικιώτη, τίμησε την περασμένη Παρασκευή ο Σύλλογος «Δράση» Άνω Μαντουκιού για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πολεοδόμηση και την Πράξη Εφαρμογής στην περιοχή τους.
Συγκεκριμένα, στο διάστημα των δυόμισι τελευταίων χρόνων, ανασύρθηκε ο φάκελος που ήταν για χρόνια ξεχασμένος και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες (αναρτήσεις, ενστάσεις, διορθώσεις, γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου, απόφαση ΣΧΟΠ) που έκλεισαν με την αποστολή του φακέλου στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.
Όλα αυτά αναφέρονται στην περιοχή από τον οικισμό του παλαιού Μαντουκιού προς το Κεφαλομάντουκο, η οποία μαζί με τις άλλες Πολεοδομικές Ενότητες συμπεριλήφθηκε στο τροποποιημένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης της Κέρκυρας που εγκρίθηκε πέρυσι τον Ιούνιο.
Ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μιχάλης Κασφίκης και κα Μανάτου, επέδωσαν στο Νομάρχη, το Δήμαρχο και την Αντινομάρχη, αναμνηστικές πλακέτες και δώρα και τους ανακοίνωσαν ότι τους ανακήρυξαν επίτιμα μέλη του Συλλόγου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: