Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Γ.Γ. ΠΙΝ: Οι κερκυραίοι γνωρίζουν καλά ποια έργα έγιναν επί ΝΔ και τι δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή σχόλια που βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας με μόνο στόχο τον μηδενισμό των έργων που η Νέα Δημοκρατία έκανε στο Νομό της Κέρκυρας, από το Γραφείο Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών Σωτ. Βόσδου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Οι κερκυραίοι πολίτες γνωρίζουν καλά ποια έργα παραδόθηκαν και ποια υλοποιούνται επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας και ποια έργα έπρεπε να έχουν γίνει στο παρελθόν επί ΠΑΣΟΚ και δεν υλοποιήθηκαν.
Η ολοκλήρωση του Νέου Νοσοκομείου της Κέρκυρας αποτελεί μεγάλη επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνηση της οποίας, όταν όλοι θεωρούσαν ότι το έργο θα εγκαταλείπονταν, κατάφερε με συστηματική προσπάθεια και γενναίες πολιτικές ενέργειες να ολοκληρώσει ένα από τα σημαντικότερα έργα που υλοποιήθηκαν στο Νομό, ένα έργο τόσο αναγκαίο για τους πολίτες.
Η χρηματοδότηση των ΟΤΑ αποτελεί επίσης ουσιαστικότατη προσφορά για το νησί αφού οι Δήμοι και η Νομαρχία κατάφεραν να υλοποιήσουν πολλά και ουσιαστικά έργα, έργα μεγάλα αλλά και έργα καθημερινότητας τα οποία βελτίωσαν την εικόνα του τόπου και τις παρεχόμενες στους πολίτες υπηρεσίες.
Αυτές όμως είναι μόνο δύο, χαρακτηριστικές αναφορές στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα. Θα επισημάνουμε ενδεικτικά μερικές ακόμη από τις πολυάριθμες παρεμβάσεις, χωρίς και πάλι να αναφερόμαστε στο σύνολο των δράσεων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται και που έχουν επιφέρει σημαντικότατη βελτίωση στην ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

Ενδεικτικά επίσης αναφέρουμε:`

* Πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Αχαράβης 225 χιλ. € (ΠΕΠ)
* Πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Οθωνών 139 χιλ. € (ΠΕΠ)
* Σχολικό κέντρο Παξών(1,88 εκ.€)
* Σχολικό Κέντρο Πλάτωνα(1,5εκ. €)
* Σχολικό Κέντρο Κυνοπιαστών(2,16 εκ. €)
* Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων γυμνασίου Λιαπάδων(630 χιλ. €)
* Γυμνάσιο Σκριπερού (505 χιλ. €)
* Προσθήκη αιθουσών στο Λύκειο Καστελάνων Μέσης (1,28εκ. €)
* Νέο κτίριο Τμήματος Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου (5,63 εκ.€)
* Αποχέτευση και ΒΙΟΚΑ Θιναλίων (11,54εκ. €)
* ΒΙΟΚΑ Πέλεκα-Σιναράδων (1,36 εκ. €)
* Αποχέτευση και ΒΙΟΚΑ Εσπερίων (5 εκ. €)
* Αποχέτευση και ΒΙΟΚΑ Παξών(14,47 εκ. €)
* Αποχετευτικό Περάματος Τσάκι Μπενιτσών (3,20εκ. €)

Τα έργα τα οποία ενδεικτικά αναφέρουμε αποτελούν επένδυση στο Νομό της Κέρκυρας και στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Το έργο της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα και κατ’ επέκταση και στο Νομό μας είναι σημαντικό και κανείς, όσο και αν προσπαθεί, δεν μπορεί να το μηδενίσει. Οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: