Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ετοιμότητα και επαγρύπνηση συστήνει ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ


Σε πλήρη επαγρύπνηση και ετοιμότητα καλεί τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος ο Κώστας Σπίνουλας, στον οποίο η Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ ανέθεσε καθήκοντα προέδρου της ΝΟΔΕ μετά την παραίτηση του Γιάννη Λέκκα που επιθυμεί να πολιτευτεί.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, απευθύνει μεταξύ άλλων πρόσκληση να μείνουν στην άκρη οι όποιες προσωπικές πικρίες”.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του κ. Σπίνουλα έχει ως εξής:
Μετά την παραίτηση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας κ. Γίαννη Λέκκα, η οποία και έγινε αποδεκτή, η Γραμματεία Οργανωτικού της Κεντρικής Διοίκησης του κόμματος μου ανέθεσε τα καθήκοντα του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κέρκυρας.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου, καλώ τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος σε πλήρη επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Απευθύνω έκκληση σε όλους, στις δύσκολες για την παράταξη μας και για τον τόπο μας στιγμές, να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες προσωπικές πικρίες και ενωμένοι, με απόλυτη σύμπνοια, να στηρίξουμε αποφασιστικά τις πρωτοβουλίες του προέδρου μας, του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, μπροστά στην παγκόσμια οικονομική κρίση, μπροστά στα συσσωρευμένα από πολλά χρόνια προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

Στο μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την Ανακούφιση των άνεργων νέων μας, παρά την κρισιμότητα των καιρών μας, οφείλουμε όλοι μας να στρατευτούμε, να εργαστούμε και να συνεργαστούμε χωρίς αποκλεισμούς, έξω από κόμματα, δεδομένου ότι τα προβλήματα των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των νέων μας είναι ιδιαίτερα πιεστικά.

Χρέος μας είναι να στηρίζουμε χωρίς διακρίσεις ΟΛΟΥΣ τους νέους μας να βρουν το δρόμο που φιλοδοξούν, να βρουν το δρόμο που μόχθησαν και μαζί με τις οικογένειες τους στερήθηκαν για να επενδύσουν στη γνώση, για να είναι χρήσιμοι για την κοινωνία μας που χτίζει και οικοδομεί το μέλλον της στους νέους μας, στα παιδιά μας.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι πρέπει οι νέοι μας, όλοι οι νέοι μας, σύμφωνα με την αξιοσύνη τους, σύμφωνα με τα προσόντα τους, να ενθαρρύνονται και να επιλέγονται ως αξιότεροι, ως καλύτεροι, ως ικανότεροι, αμερόληπτα, δίκαια και αντικειμενικά, χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Τα προβλήματα των παιδιών μας δεν έχουν χρώματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: