Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 12:20 χθες το μεσημέρι στη μονοκατοικία που διέμεναν στην περιοχή Καναλίων. Και οι δύο εκείνη την ώρα ήταν μόνοι τους στο σπίτι.
Η άτυχη γυναίκα, 83 ετών, μητέρα του πρώην βουλευτή Άρτας της Ν.Δ., Κώστα Καραμπίνα, υπέστη εγκαύματα από τη φωτιά που ξέσπασε στο δωμάτιό της και εξέπνευσε πριν προλάβει το ΕΚΑΒ να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο σύζυγός της, 84 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα από τις αναθυμιάσεις, ενώ σύμφωνα με το Νοσοκομείο, αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του τα οποία από τους καπνούς επιδεινώθηκαν.
Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ έρευνα διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι.
Για την κατάσβεση έσπευσαν τρία οχήματα και 9 άνδρες, ελάχιστα λεπτά από την ειδοποίηση που δέχθηκε το 199 από τους γείτονες, όταν αντιλήφθηκαν τον πυκνό καπνό που έβγαινε από το παράθυρο του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: