Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

"ΧΩΡΑΦΙ" Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ


Σε επιεικώς τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Εθνικού Σταδίου, λίγο πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Κέρκυρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Όπως κατήγγειλε σήμερα μετά από επιτόπια επίσκεψή του, ο νομ. σύμβουλος και γεωπόνος Τ. Μεταλληνός το γήπεδο έχει μετατραπεί ουσιαστικά σ’ ένα απέραντο χωράφι καθώς τα αγριόχορτα έχουν αντικαταστήσει τον χλοοτάπητα, ο οποίος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για όσους αθλούνται, είτε αθλητές στίβου είτε ποδοσφαιριστές.
“Εχουν ευθύνες οι υπεύθυνοι στην Αθήνα αλλά και στην Κέρκυρα για την εγκατάλειψη και μη συντήρηση του γηπέδου. Τους προτρέπω να πάρουν τις ευθύνες επάνω τους και κυρίως να απευθυνθούν στους φιλάθλους της Κέρκυρας, που οφείλουν να αντιδράσουν ώστε να μην υποβαθμιστεί περισσότερο το ΕΑΚ” τόνισε χαρακτηριστικά.
Λέζος
Ο προιστάμενος του ΕΑΚ Θ. Λέζος από την πλευρά του αφού σημείωσε ότι το ΕΑΚ έχει αναβαθμιστεί όσο είναι δυνατόν, αφού έγιναν παρεμβάσεις στο γήπεδο αλλά και σε άλλες εγκαταστάσεις, επεσήμανε ότι ο χλοοτάπητας σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος.
“Θα φροντίσουμε να τον βελτιώσουμε για να βγάλουμε τη χρονιά αλλά χρειάζονται υποδομές. Χρειάζεται ένα δεύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου που θα μας απαλλάξει για ικανό διάστημα προκειμένου να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις στις υποδομές του αποστραγγιστικού του γηπέδου, για να κάνουμε τις υποδομές που επιθυμούμε να έχουμε”.
Ο κ. Λέζος σημείωσε ακόμη ότι δυστυχώς φέτος έγιναν περικοπές από τη Γ.Γ. Αθλητισμού. Γίνεται ωστόσο προσπάθεια να βρεθεί λύση σε συνεργασία με τον ΑΟ Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: