Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΛΑΙΚΗ

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα την πορεία της νέας λαϊκής αγοράς, έγινε στις Τ.Υ. του Δήμου Κερκυραίων μετά από αίτημα των δημοτικών συμβούλων Σπύρου Μωραίτη και Χριστόδουλου Κότση.Ο αντιδήμαρχος των Τ.Υ. Γ. Μάμαλος, έδωσε στους δημοτικούς συμβούλους τα οικονομικά κυρίως στοιχεία μετά και απο τις ενστάσεις που είχαν διατυπωθεί στη Δημαρχιακή Επιτροπή.
“Εγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος. Έπρεπε να δώσω τις απαντήσεις στις ενστάσεις των δυο συμβούλων και αυτό έγινε. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση σε κανένα θέμα όπως μου ανέφεραν. Τώρα ετοιμαζόμαστε ολοταχώς για την έγκριση του νέου συμπληρωματικού δάνειου που ψηφίστηκε και στην δημαρχιακή επιτροπή από όλους πλην του κ. Σαρλή. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και αυτό το πολυπόθητο έργο θα ολοκληρωθεί” δήλωσε στα ΜΜΕ.
Από την πλευρά του ο δημ. σύμβουλος Σπ. Μωραίτης ανέφερε ότι “υπάρχουν κάποιες αλλαγές που έχουν γίνει εκ των ύστερων και οι οποίες δεν είχαν περιέλθει στην γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ενημερώθηκε όπως είπε, ότι ο νέος πίνάκας θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο για περαιτέρω ενημέρωση. “Εξάλλου είμαστε θετικοί στο έργο και έχουμε την πρόθεση να το ψηφίσουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: