Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΑΛΕΡΑ"Στην Κέρκυρα βρίσκεται η «Πράσινη Γαλέρα» με την ευκαιρία του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για τη διατήρηση της φύσης, που θα γίνει στη Βαρκελώνη από τις 5 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Η «Πράσινη Γαλέρα» ανήκει στη Legabiente, τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική οργάνωση της Ιταλίας, και για 5η χρονιά πραγματοποιεί ένα μεγάλο ταξίδι σε νησιά και λιμάνια της Μεσογείου.

Από χθες το πρωί είναι επισκέψιμη στο χώρο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου, όπου μπορεί να την επισκεφθεί κάθε ενδιαφερόμενος.

Σήμερα μέλη της ιταλικής περιβαλλοντικής οργάνωσης επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά το Δήμαρχο Κερκυραίων ο οποίος στην προσφώνησή του τόνισε τα εξής:

"Υπάρχει προβληματισμός για το περιβάλλον. Οι πρωτοβουλίες που θα έπρεπε να έχουν ληφθεί είναι επιτακτικές για να προστατεύσουμε την ίδια τη ζωή μας. Ευχαριστώ αυτήν την περιβαλλοντική οργάνωση που επισκέπτεται τη πόλη μας με το πλοίο. Τους υποδεχόμαστε εγκάρδια στην πόλη μας θέλοντας να τους διαβεβαιώσω ότι είμαστε αλληλέγγυοι στην υπόθεση του περιβάλλοντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: