Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Κόντρα Γκερέκου – Δένδια στην πίτα του ΝΑΟΚ


Σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ Άντζελας Γκερέκου και Νίκου Δένδια μετατράπηκαν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί της νυν Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού και του τέως Υπουργού Δικαιοsύνης στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΝΑΟΚ.

«Δεν έγινε τίποτα για τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια»

Η κ. Γκερέκου, που πλέον έχει αναλάβει και τις αρμοδιότητες του αθλητισμού, τόνισε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της πως «ελπίζω να κάνουμε μαζί τα έργα που δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια για τον αθλητισμό της Κέρκυρας» και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι ντροπή να κόβεται το νερό στο Εθνικό Στάδιο και ευτυχώς με δική μας παρέμβαση λύθηκε άμεσα, είναι ντροπή το ΕΑΚΚ να μην έχει μόνιμη καθαρίστρια, και τα παιδιά να μην έχουν ζεστό νερό για να πληθούν».
Τέλος, αναφερόμενη στα σωματεία – σφραγίδες, υπερτόνισε ότι εξαιτίας τους γίνεται κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

«Επιτέλους, ορίστε διοικήσεις»


Λίγο αργότερα, στο βήμα ανέβηκε ο Νίκος Δένδιας, που εμφανώς εκνευρισμένος από τα λόγια της κ. Γκερέκου, κι αφού προηγουμένως δήλωσε πως «υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να γίνουν, αλλά δεν έγιναν, όμως από τη μεριά μου είμαι περήφανος για ότι δρομολογήθηκε κατά το 2009 (σ.σ. εννοώντας την περίοδο που ήταν Υπουργός), και ελπίζω και εύχομαι να τα ολοκληρώσετε εσείς το 2010, το 2011, το 2012», συνέχισε δηλώνοντας όσον αφορά το αθλητικό κέντρο και όχι μόνο τα εξής: «Μπήκαμε στον 4ο μήνα διακυβέρνησης σας και επιτέλους, διορίστε διοικήσεις. Διορίστε διοικήσεις τόσο στο ΕΑΚΚ, όσο και στον ΟΛΚΕ.
Δεν γίνεται να λειτουργούν με διοικήσει υπό παραίτηση».
Τέλος, σχετικά με την αναφορά της Άντζελας Γκερέκου για τα σωματεία-σφραγίδες, ο κ. Δένδιας τόνισε πως «μου είχαν αναφέρει για σωματεία – σφραγίδες, αλλά όταν ζήτησα να μου τα πουν ποια είναι, για το μόνο που μου έγινε αναφορά ήταν η Φιλαρμονική Μάντζαρος».

Aπό corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: