Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΣΥ κατά Κυβέρνησης και ΕΑΣΚ

Προσπάθεια κατευνασμού των αγωνιστικών διαθέσεων των Κερκυραίων αγροτών ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης της Υπουργού Γεωργίας με την κ. Γκερέκου και το Δ.Σ. της ΕΑΣΚ,υποστηρίζει η ΠΑΣΥ Κέρκυρας.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει και τα εξής:
Όσα δεν μπoρούν, σύμφωνα με δήλωση τους, να κάνουν σε 2,5 χρόνια σχετικά με την ψηφιοποίηση δηλώνουν ότι θα τα κάνουν σε 15 μέρες, εκτός και αν υπάρχουν άλλοι μέθοδοι και τρόποι που δεν είναι ανακοινώσιμοι. «Μάστοροι» στην προπαγάνδα και στην διασπαστική ταχτική του κινήματος προσπαθούν να βγάλουν «λάδι» την ευθύνη των Κυβερνήσεων και της Ε.Ε. για την εξόντωση της μικρομεσαίας αγροτιάς, η επιδότηση αμφισβητείται, η τιμή του λαδιού είναι εξευτελιστική, τα αγροεφόδια πανάκριβα και στις συντάξεις του ΟΓΑ δώσανε 1 ευρώ.
Η χώρα μας εισάγει και λάδι ενώ μπορούσε να καλύπτει το 80% των διατροφικών αναγκών της χώρας. Με τα νέα μέτρα ετοιμάζουν να βγάλουν στην Κέρκυρα 10000 οικογένειες από την αγροτική ιδιότητα, χωρίζοντας τους αγρότες σε κατά κύριο επάγγελμα και μη και να καταργήσουν τις επιδοτήσεις από 400 ευρώ και κάτω
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: