Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Επιστολή Καλούδη σε Κατσέλη για το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος

Με επιστολή του στην Υπουργό Οικονομίας, Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος Γ.Καλούδης ζητά να μην ισχύσει η απόφαση της τράπεζας της Ελλάδας να μην ισχύσει η απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος Κέρκυρας από τις 15-1-2010.
Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:
Η απελθούσα κυβέρνηση Καραμανλή της Ν.Δ. είχε λάβει πέρυσι την απόφαση να κλείσει το Υπ/μα Κέρκυρας της Τράπεζας της Ελλάδος και να το μετατρέψει σε θυρίδα, χωρίς να συντρέχουν ουσιαστικοί λόγοι και χωρίς να δοθούν πειστικές εξηγήσεις. Η λογική ήταν να γίνει πιο συγκεντρωτικό το κράτος και να εφαρμοσθούν οι 4 υπερπεριφέρειες, στη (μακροπρόθεσμη ;) –εθνικά επιζήμια λογική και οι διοικητικές περιφέρειες να γίνουν 4 . Ήδη η Τράπεζα της Ελλάδας εξέδωσε εκτελεστική απόφαση και από τις 15-1-2010 κλείνει το Υπ/μα της Κέρκυρας.
Η απόφαση αυτή είναι εκτός πλαισίων Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός του γράμματος 101 Συντάγματος για τις νησιωτικές πολιτικές, είναι εκτός λογικής και συμφερόντων της Περιφερειακής Ελλάδας, είναι σε βάρος των συμφερόντων του τουρισμού.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ψηφίσθηκε πρόσφατα για να ανατρέψει αυτές τις επιζήμιες για το λαό και τη Περιφερειακή Ελλάδα πολιτικές.
Θεωρώ δεδομένο ότι θα δράσετε άμεσα να ανατρέψετε αυτή την επιζήμια για τον τουρισμό απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: