Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Παρουσιάζεται η μελέτη κατασκευής του νέου δρόμου παράκαμψης του Κάβου

Τη μελέτη κατασκευής του νέου δρόμου παράκαμψης του Κάβου θα παρουσιάσουν το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκιμμαίων, ο μελετητής του έργου και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχίας.
Στην παρουσίαση θα παραστούν επίσης ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θωμάς Αθανασίου, ο Αντινομάρχης Κώστας Λέσσης, ο Δήμαρχος Λευκιμμαίων Σπύρος Γατσούλης, ενώ έχουν προσκληθεί να παραστούν οι φορείς, κάτοικοι και επαγγελματίες του Κάβου και ευρύτερα της Λευκίμμης που ενδιαφέρονται για το έργο αυτό.
Σημειώνεται ότι η οριστική μελέτη του έργου κατέστη δυνατή μετά την ολοκλήρωση της τροποποίησης της Πολεοδομικής Μελέτης Κάβου που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας η οποία και έχει αποστείλει το σχετικό φάκελο στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την θεσμοθέτησή της (έκδοση Προεδρικού Διατάγματος).
Έτσι, η Νομαρχία είναι έτοιμη να προχωρήσει άμεσα στην χάραξη επί του εδάφους (χωματουργικές εργασίες) του παρακαμπτήριου δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: