Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ισόπαλο το ντέρμπι του Αγρινίου

Δεν βρήκε νικητή το ντέρμπι του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου.
Παλαιολόγος και Λουρένσο οι σκόρερ της αναμέτρησης, που διατήρησε το ενδιαφέρον της ως το σφύριγμα της λήξης. Ακυρώθηκε, κακώς, γκολ του ΑΟΚ, η οποία είχε και δοκάρι.
Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε με ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 11' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Παλαιολόγου. Ωστόσο, η αντίδραση του ΑΟΚ ήταν άμεση αφού στο 17 ' ο Λουρένσο σκόραρε αλλά το τέρμα δεν κατακυρώθηκε -λανθασμένα- καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν σε θέση οφσάιντ.
Εντούτοις, ο ίδιος παίκτης, μόλις δύο λεπτά αργότερα αξιοποίησε την εκτέλεση φάουλ του Μπερνς και με κεφαλιά ισοφάρισε.
To παιχνίδι διατήρησε τον καλό του ρυθμό με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης. Η πιο σημαντική ευκαιρία, πάντως, ανήκε στην Κέρκυρα, που στάθηκε άτυχη στο 90' όταν το σουτ του Γιαννιτσανάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Λόπες (66' Μπελεβώνης), Χρυσάφης (56' Ζουρούδης), Βούκοβιτς (80' Μανίκας), Αναστασιάδης, Μόρετς, Μπαϊκαρά, Μουμίν,Δέντσας, Γκούρμα.
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ρεπερνέ (73' Μακρυδημήτρης), Κοντοδήμος, Λουρένσο (80' Τσίγκας), Γιαννιτσανάκης, Παρασκευαΐδης, Λαμπρόπουλος (61' Φλαβίνιο), Μπερνς, Γκουστάβο, Βενέτης, Ιωάννου.
Aπό novasports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: