Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ν.Σ. η παρουσίαση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Κέρκυρα, το οποίο απαρτίζουν οι: Ελένη Μάζη, Παναγιώτης Μπάνος, Γιάννης Μπορμπότης, Σπύρος Σαμοϊλης και Χαράλαμπος Χαραλάμπους.
Εκτός έμεινε τελικά ο πρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Στ. Πελάης για προσωπικούς του λόγους αν και του είχε γίνει σχετική πρόταση.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου ο γραμματέας της Ν.Ε. Δημ. Πιτσιάβας επεσήμανε και τα εξής:
Καλούμε τους ξενοδοχοϋπάλληλους, τους εμποροϋπάλληλους, τους ναυτεργάτες, τους φτωχούς και μικρούς αγρότες, τους αυτοπασχολούμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώμα την νεολαία να συνεχίσουν αποφασιστικά τον δρόμο που άνοιξαν στις προηγούμενες εκλογές βγάζοντας για πρώτη φορά βουλευτή κομμουνιστή στην Κέρκυρα.
Να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο εκλογικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για να βγει ξανά κομμουνιστή βουλευτής και να μην πισωγυρίσουν. Ο βουλευτής κομμουνιστής μέσα και έξω από την βουλή αλλά και με την στήριξη της κομματικής οργάνωσης συνέβαλλε θετικά στην ανάπτυξη του εργατικού λαϊκού κινήματος και στην αποτελεσματικότητά του. Εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα για πρώτη φορά είδαν βουλευτή να βρίσκεται κοντά τους να είναι μέσα στους καθημερινούς λαϊκούς αγώνες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: