Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Συλλήψεις για εμπρησμό και ναρκωτικά

Συλλήψεις για εμπρησμό και κατοχή ναρκωτικών περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο.
Ειδικότερα, στο Λιβάδι του Ρόπα του Δήμου Παρελίων συνελήφθη την Κυριακή, ένας ανήλικος τσιγγάνος, κατηγορούμενος ότι μαζί με άλλους τρεις ανήλικους προκάλεσαν πυρκαγιά σε ξερά χόρτα με τη χρήση αναπτήρα. Από την πυρκαγιά κάηκε αγροτική έκταση 20 τ.μ με ξερά χόρτα.
Επίσης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, στα Βασιλικά του Αγίου Ιωάννη, δύο Κερκυραίοι και ένας αλλοδαπός για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, δυο φιξάκια κοκαΐνης και μια λάμα μήκους 10,5 εκατοστών.
Την Κυριακή, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν στα Γουβιά δυο 19χρονους Σλοβένους και στους Πουλάδες δυο 18χρονους ομοεθνείς τους, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και ένα φιξάκι κοκαΐνης.
Τέλος, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα ένας Έλληνας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου “περί παιγνίων”, καθώς είχε τοποθετήσει και λειτουργούσε σε εμφανές σημείο του καταστήματός του ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: