Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Και δωρεάν διακοπές στην Κέρκυρα για 20 Βορειοελλαδίτες


Στην επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων προβολής σε 15 επιλεγμένες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, αναφέρθηκε τόσο ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος όσο και ο Αντινομάρχης Χρήστος Σκούρτης σε σημερινή συνέντευξη τύπου, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την θετική ανταπόκριση στην προσπάθεια της Νομαρχίας τόσο από τις τοπικές αρχές όσο και από τους πολίτες των περιοχών που έγινε η διαφημιστική προβολή με στόχο την μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών στο νησί μας.
Οι ενέργειες προβολής της Κέρκυρας από την Αντινομαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Ν.Ε.Τ.Π., πραγματοποιήθηκαν στις εξής πόλεις: Γρεβενά, Κοζάνη, Βέροια, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Τρίκαλα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Με το σύνθημα «Τώρα με την Εγνατία – η Κέρκυρα δίπλα σας» έγινε διανομή 70.000 ειδικών εντύπων με πληροφορίες για τις ομορφιές του νησιού, τα αξιοθέατα, καθώς και τα πολιτιστικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Κέρκυρα τη θερινή περίοδο.
Προσφορά δωρεάν διακοπών
Στα πλαίσια των δράσεων πραγματοποιήθηκε και διανομή λαχνών σε όλες τις πόλεις που έγινε προβολή της Κέρκυρας και σήμερα πραγματοποιήθηκε η σχετική κλήρωση από το Νομάρχη και τον αντινομάρχη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η Αντινομαρχία Τουρισμού, σε συνεργασία με ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νομού παρέχει δωρεάν διαμονή τεσσάρων ημερών σε 10 ζευγάρια τυχερών σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας. Παράλληλα, σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Ε/Ο – Ο/Γ πλοίων κλειστού τύπου δωρεάν θα είναι και η μετακίνησή τους στην πορθμειακή γραμμή Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας και Παξών.
Οι τυχεροί της κλήρωσης

Οι τυχεροί της κλήρωσης είναι:

-Συντζιάκης Απόστολος - Λάρισσα - CORFU HOLIDAY TOURS -CONTOS

-Χαρταμπά Παγώνα – Βέροια - CORFU PALACE

-Γαλανουδάκη Κυριακή – Βέροια - ERICOUSSA HOTEL

-Δελημπαλτά Σοφία – Βέροια - MAGNA GRAECIA HOTEL

-Σαρουγιαννίδου Ντίνα – ΣΕΡΡΕΣ - SUNSHINE CORFU

-Παπαδόπουλος Ιορδάνης – Κατερίνη - ERICOUSSA HOTEL

-Κατσαγούνος Ηλίας – Αλεξανδρούπολη - CORFU HOLIDAY PALACE

-Θωμαή Δημηνάκη – Θεσσαλονίκη - PAXOS SUN HOLIDAYS

-Μουταφίδης Ιωάννης – Θεσσαλονίκη - MAGNA GRAECIA HOTEL

-Ελένη Γαβριήλ – Θεσσαλονίκη - SUNSHINE CORFU

Δεν υπάρχουν σχόλια: