Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Δήμος Αχιλλείων: Με επιτυχία το φολκλορικό φεστιβάλ


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχή χρονιά από το Δήμο Αχιλλείων, το Φεστιβάλ φολκλορικών χορευτικών συγκροτημάτων, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, το βράδυ, στο κέντρο της παραλίας του Άη – Γόρδη.
Οι θεατές, έλληνες και ξένοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική χορευτική παράδοση απολαμβάνοντας, δίπλα στη θάλασσα, το πρόγραμμα με χορούς από την Κέρκυρα, το Ιόνιο, το Αιγαίο, την Κεντρική Μακεδονία, και τη Θράκη που παρουσίασαν τα χορευτικά συγκροτήματα του:

* Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού

με δάσκαλο τον Κώστα Λουκά

* Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γαρούνα τγ

με δασκάλα Ελένη Φακιολά

* Πολιτιστικού Συλλόγου Μπενιτσών

με δασκάλα τη Μαριλένα Κάντα

* Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαφατιώνων,

με δασκάλα τη Βάσω Στραβοσκούφη

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν ένα αναμνηστικό δίπλωμα στους εκπροσώπους των συλλόγων και τους δασκάλους, μιλώντας με θαυμασμό για την αξιέπαινη προσπάθεια των μελών των χορευτικών ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παν. Σουπιώνης, ο Αντιδήμαρχος Ανασ. Ποταμίτης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γεωρ. Μάμαλος και ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης Νικ. Σκολαρίκης.
Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή το φεστιβάλ φολκλορικών χορευτικών συγκροτημάτων, που αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο Αχιλλείων, να συνεχιστεί με μεγαλύτερη επιτυχία και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: