Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΕΛΕΚΑ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ



Διαπλατύνεται τελικά το τμήμα του δρόμου από το νέο Λιμάνι προς το Εμπορικό Κέντρο που θα αποτελούσε «παραφωνία» στα εκτελούμενα εκεί έργα της Νομαρχίας που αλλάζουν την όψη της περιοχής.

Ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος και ο αντινομάρχης Κώστας Λέσσης βρέθηκαν σήμερα εκεί καθώς παρακολουθούν από κοντά σε καθημερινή βάση την πρόοδο του έργου.

Καί αυτή η εργολαβία αναμένεται να ολοκληρωθεί – εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν – ίσως και μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Στα έργα στην επαρχιακή Πέλεκα


Τα εκτελούμενα από τη Νομαρχία έργα οδοποιίας στην επαρχιακή οδό Πέλεκα (Καμπανιόλου – Αλεπού – Τρίκλινο – διασταύρωση Πέλεκα) επισκέφθηκε σήμερα ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη Κώστα Λέσση και τον επιβλέποντα του έργου μηχανικό, Σωτήρη Βλάχο.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 2.800.000 ευρώ περίπου, βρίσκεται στην τελική φάση οδοστρωσίας με ασφαλτικό τάπητα, αφού προηγήθηκε η κατασκευή νέων δικτύων ΔΕΗ, ΟΤΕ, ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων έτσι ώστε να μην καταλήξει στο γνωστό «ράβε – ξήλωνε» που θα ακύρωνε το ίδιο το έργο.

Παράλληλα προς τον τάπητα, προχωρά η πλακόστρωση των πεζοδρομίων, συμπληρωματικές εργολαβίες με τα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ και της αποχέτευσης Κομπιτσίου και η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: