Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΜΦΩΝ

Η τελετή, με την οποία παραδόθηκε και επίσημα, το πλήρως ανακαινισμένο Γήπεδο των Νυμφών(2ο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Θιναλίων), για την άθληση της νεολαίας της περιοχής , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας και ο Δήμος Θιναλίων.

Τα έργα ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του γηπέδου, τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί και έχουν αλλάξει ριζικά την «εικόνα» του, περιλαμβάνουν την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα, καθώς και την κατασκευή κερκίδας και άλλων υποστηρικτικών υποδομών.

Το συνολικό κόστος των έργων ανήλθε σε 345.000 ΕΥΡΩ, ενώ η χρηματοδότηση τους προήλθε από επιχορήγηση 180.000 ΕΥΡΩ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας(115.000 ΕΥΡΩ) και του Δήμου Θιναλίων(50.000 ΕΥΡΩ).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος, ο Δήμαρχος Σπύρος Βάρελης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Ανδρέας Προβατάς, η Αντινομάρχης Μερόπη Υδραίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Μπολέτσης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Παυλίδης, Ανδρέας Βλάχος και Δημήτρης Λεοντάρης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Αντώνης Κούστας, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νυμφών, μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Κέρκυρας, εκπρόσωποι αθλητικών και άλλων φορέων και κάτοικοι της περιοχής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και συνεχίστηκε, με σύντομους χαιρετισμούς, από τον Νομάρχη Στέφανο Πουλημένο, τον Δήμαρχο Θιναλίων Σπύρο Βάρελη, τον επικεφαλής της μειοψηφίας Αντώνη Κούστα και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας Ανδρέα Προβατά. Στους χαιρετισμούς επισημάνθηκε η σημασία του έργου για την άθληση της νεολαίας της περιοχής κάτω από σύγχρονες συνθήκες, ενώ εκφράστηκαν, τόσο οι ευχαριστίες τους προς όλους όσους με κάθε τρόπο, βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου, όσο και οι ευχές τους για τη σωστή αξιοποίηση της εγκατάστασης, στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το «εναρκτήριο λάκτισμα» της μπάλας, που δόθηκε από τους κ.κ. Πουλημένο, Βάρελη και Προβατά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αχιλλέα Νυμφών και Ηρακλή Σφακερών, ο οποίος έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: