Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΜΦΩΝ


Εκδήλωση εγκαινίων του πλήρως ανακαινισμένου γηπέδου των Νυμφών, διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας και ο Δήμος Θιναλίων, την προσεχή Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30.

Τα έργα ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του γηπέδου, τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί, περιλαμβάνουν την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα, καθώς και την κατασκευή κερκίδας και άλλων υποστηρικτικών υποδομών.

Το συνολικό κόστος των έργων ανήλθε σε 345.000 ΕΥΡΩ, ενώ η χρηματοδότηση τους προήλθε από επιχορήγηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας και του Δήμου Θιναλίων.

Με την ολοκλήρωση των έργων, προστίθεται στην αθλητική υποδομή του Δήμου Θιναλίων, μία ακόμα πλήρως εκσυγχρονισμένη εγκατάσταση, που θα αξιοποιηθεί για την άθληση της νεολαίας της περιοχής.


ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΙΚΕΤ


Εκδήλωση απονομής των μεταλλίων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κρίκετ, διοργανώνει ο Δήμος Θιναλίων, σε συνεργασία με τη Γυμναστική Ένωση Θιναλίων. Η εκδήλωση θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Σχολικού Κέντρου του Δήμου Θιναλίων στην Αχαράβη.

Σημειώνεται, ότι η ομάδα κρίκετ της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίων κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: