Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ Γ.Ν.Κ. ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Την αναφορά του Νομάρχη Κέρκυρας, Στεφ. Πουλημένου στον υπ. Υγείας, με την οποία ζητά να καλυφθούν οι κενές θέσεις προσωπικού όλων των κατηγοριών στο Γενικό Νοσοκομείο, κατέθεσαν στη Βουλή, οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους και Κώστας Αλυσανδράκης.
Υπενθυμίζεται ότι στη σχετική αναφορά ο κ. Πουλημένος, είχε επισημάνει τα εξής:
“Αξιότιμε. Υπουργέ,
Εν όψει των προγραμματισμένων προσλήψεων ιατρικού, νοσηλευτικού καιλοιπού προσωπικού διαφόρων ειοΊκατήτων για τη στελέχωση των νοσηλευτικών μονάδων του ΕΣΥ, επιθυμούμε να σος υπενθυμίσουμε με τον πλέον επίσημο τρόπο την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων προσωπικού όλων των κατηγοριών στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Η ανάγκη αυτή καθίσταται εττιτακτικότερη από το γεγονός ότι επίκειται μέχρι την ερχόμενη άνοιξη η ολοκλήρωση του νέου Νοσοκομείου, το οποίο είναι 4πλάσιο σε χώρους, με. πολλά νέα τμήματα και δεκάδες νέες κλίνες,
Ασφαλώς αντιλαμβάνεστε ότι η μεταφορά του Νοσοκομείου στο νέο κτίριο χωρίς ουσιαστική ενίσχυση σε προσωπικό, θα ακύρωνε στην ττράξη ένα έργο ζωής για» το Νομό μας, ένα έργο το οποίο έχει περάσει από πολλές περπτέτειες καθώς η κατασκευή του ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια.
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Η Κέρκυρα κουράοτηκε να περιμένει αυτο που δικαιούται, Εναπόκειται σε Σας να αποδείξετε ότι η ττολιτεία αναγνωρίζει τις δικές της ευθύνες για την τεράστια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του νέου κτιρίου και φροντίζει για την άμεση και πλήρη στελέχωση του, προκειμένου νααποδοθεί ταχύτατα σε χρήση.
Με τη βεβαιότητα ότι - με την ευαισθησία ττου οας διακρίνει« θα μεριμνήσετε ττροσωττικά για την άμεοη αντιμετώττιοη του παραπάν ζητήματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: