Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΛΙΝΤΟΒΟΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ


Συνεχίζει την έντονη κριτική στα πεπραγμένα της εκτελεστικής εξουσίας του Δήμου Κερκυραίων, ο δημοτ. σύμβουλος Λευτ. Λιντοβόης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, αν και δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο πρόσφατο επεισόδιο του δημ. συμβουλίου, σημείωσε πως “κάποιοι προσπαθούν να πείσουν την κερκυραική κοινωνία, ότι επιτελούν έργο, το οποίο στην ουσία είναι ανύπαρκτο”.
Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο κ. Λιντοβόης, επέκρινε την δημοτική αρχή για αθέτηση υποσχέσεων σε μια καίριων για την πόλη, ζητημάτων όπως η εξέρευση χώρων στάθμευσης, η δρομολόγηση μίνι-μπας κλπ.
Από την άλλη, σημείωσε πως ο Δήμος Κερκυραίων "δεν έκανε απολύτως καμία προσπάθεια να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη τις ημέρες των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να μη ξεφύγει απο τα επίπεδα της καθημερινότητας, με την κακή κατάσταση στην καθαριότητα, την ανυπαρξία πρωτοβουλιών μετά την ένταξη στην UNESCO" κλπ.
Οπως ανέφερε, δεν έχει καμία εμπάθεια στο πρόσωπο του Δημάρχου, ενώ ζήτησε ενέργειες απο πλευράς του Δήμου για το 2009 τις οποίες στην ουσία προσμένουν όλοι οι Κερκυραίοι.
Μεταξύ αυτών μια σταθερή πολιτική για τον τουρισμό, που σήμερα είναι,όπως είπε, ανύπαρκτη με αποτέλεσμα η Κέρκυρα στον τομέα αυτό να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο.
Σημείωσε ακόμη πως απουσιάζουν απο πλευράς Δήμου οι μελέτες που θα οδηγήσουν σε μια αναπτυξιακή τροχιά.
“Οτι έργα βλέπουμε σήμερα, είναι της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση”.
Ο κ. Λιντοβόης κατέληξε με την επισήμανση ότι η πραγματικότητα αποτυπώνει ένα δήμο καταχρεωμένο και πολιτικές που αποσκοπούν απλά στην ανάδειξη προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: