Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει η Ν.Ε. Κέρκυρας στις 4 Νοέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος του ΠΓ της Ν.Ε. Γιώργος Μαρίνος.

Ο Γρ. της Ν.Ε. Κέρκυρας, Δ. Πιτσιάβας, κάλεσε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα πολιτικά δρώμενα αλλά και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αλλά και των επιθέσεων κατά των λαϊκών τάξεων, να συμμετάσχει στη εκδήλωση αυτή του προσυνεδριακού διαλόγου.
Στο δημόσιο διάλογο που έχει ήδη ξεκινήσει, ως βάση συζήτησης έχουν ληφθεί τα δύο κείμενα που αφορούν α) Τον απολογισμό δράσης από το 17ο Συνέδριο και τα καθήκοντα του ΚΚΕ μέχρι το 19ο και β) τον Σοσιαλισμό.
Ο κ. Πιτσιάβας τόνισε ότι ο διάλογος έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που προωθούνται νέα αντιλαϊκά μέτρα στο όνομα της οικονομικής κρίσης, που υπάρχει σχετική αποδυνάμωση της δικομματικής εναλλαγής και μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να δημιουργηθεί μια δυναμική, που η αστική τάξη ετοιμάζει τα εναλλακτικά σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας ώστε να εγκλωβίσει τη δυναμική των εξελίξεων και που όσοι παράγουν πλούτο πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές βγαίνοντας στην αντεπίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: