Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

"ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ" ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ

Εικόνες ντροπής, σύμφωνα και με δηλώσεις των μικροεπαγγελματιών αντίκρυσε η αντιπροσωπία της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε με επικεφαλής τον βουλευτή Μπάμπη Χαραλάμπους.

"Οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες αφού η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη, οι οσμές κυρίως στο χώρο των ιχθυοπωλείων ανυπόφορες λόγω της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής.

Η λαϊκή αγορά μεταφέρθηκε από την προηγούμενη θέση της για να γίνει εκσυγχρονισμός των κτιρίων της για 8 μήνες, έχουν περάσει όμως 3 χρόνια και η καινούργια λαϊκή αγορά όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά το έργο έχει σταματήσει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Ο χώρος που στεγάζεται τώρα δεν είναι εύκολα προσβάσιμος και δεν είναι λειτουργικός. Οι μικροεπαγγελματίες της λαϊκής αντιμετωπίζουν σοβαρή κρίση, αφού ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να μπορέσει να πάρει τα απαραίτητα, η γενικότερη οικονομική κατάσταση έχει περιορίσει τον καταναλωτή στα τελείως απαραίτητα.

Συγκεκριμένα εφτά (7) μικροεπαγγελματίες, επειδή δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα έκλεισαν και εγκατέλειψαν το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει όχι μόνο τους μικροεπαγγελματίες της λαϊκής, αλλά όλους τους μικροεπιχειρηματίες είναι ο ανταγωνισμός των Σούπερ Μάρκετ, τα οποία έχουν «πνίξει» τη λαϊκή όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι εργαζόμενοι
" τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: