Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΜΕ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης και παρουσίασης αποτελεσμάτων του Έργου “ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΜΕ ”, την Τετάρτη 29-10-2008 και ώρα 10:30, στο Ιονικό Πολιτιστικό Κέντρο στο Φαληράκι.

Η εισήγηση θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του νέου portal, το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση www.corfu-albania.gr . Η πλοήγηση στο νέο portal ενισχύει τις διασυνοριακές σχέσεις, αφού προσφέρει πληροφορίες για τις επιχειρήσεις, τους δημόσιους και αναπτυξιακούς φορείς, καθώς και τα οικονομικά στοιχεία και των δύο περιοχών.

Παράλληλα, υποστηρίζει την ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών και των λοιπών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αφού παρέχει πληροφορίες για την υπάρχουσα νομοθεσία και τα τρέχοντα κοινοτικά προγράμματα.
Η ημερίδα προσφέρει τη δυνατότητα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.


Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «Εκτέλεση Δράσεων και Υποέργων του Έργου “ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΜΕ ”»,το οποίο έχει ενταχθεί στην Κοινοτική Πρωτοβουλία Interreg IΙI (Πρόγραμμα Γειτνίασης Ελλάδα - Αλβανία).


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης σε ποσοστό 75% και το Ελληνικό Δημόσιο κατά 25%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: