Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧΗ

Τις προτάσεις της γύρω απο μια σειρά σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το νομό, καταθέτουν τα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ σε συναντήσεις με τις τοπικές αρχές.
Το πρωί, έγινε συνάντηση με το Νομάρχη, όπου μεταξύ άλλων τέθηκε και το θέμα του Γ.Π.Σ. της Κέρκυρας.

Οπως δήλωσε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε τα υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ και Πολιτισμού δε συνεργάστηκαν με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πληρώνει το μάρμαρο. “Αντί ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Κερκυραίων να παίξουν το ρόλο του καταλύτη προς όφελος του τόπου, δε το κάνουν. Η Ν.Α. βάλλει κατά του Υπ.Πο”.
Ο γραμματέας της Ν.Ε. υποστήριξε ακόμη ότι “ο Νομάρχης αποπροσανατολίζει τους πολίτες σε σχέση με το αίτημα για κατασκευή αεροδρομίου στη Λευκίμμη”.
Τέλος, εκτίμησε ότι το θέμα του αναθεωρημένου άρθρου 101 του Συντάγματος δεν προσφέρει καμία ουσιαστική λύση, γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση για προκύρηξη θέσεων, ενώ απαιτείται και εκτελεστικός νόμος.
Από την άλλη, στη συνέντευξη τύπου του Σαββάτου, ο κ. Μπούκας υποστήριξε ότ "ο Γ.Γ. της ΠΙΝ, Σ. Βόσδου, ο βουλευτής, Ν. Δένδιας και ο νομάρχης, Στ. Πουλημένος, "στην προσπάθειά τους να διαφυλάξουν τον κομματικό τους χώρο, κάνουν λάθη και για τον χώρο τους και για τον τόπο τους και αποτελούν τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία του νομού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: