Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ...ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ Κ.Σ.




Το χρονικό ενός… προαναγγελθέντος και αναμενόμενου (!) «διαζυγίου»! Το χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου αποτέλεσε το… κύκνειο άσμα για τον Αλέξη Αλεξανδρή, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Η τρίτη ήττα στο Πρωτάθλημα (σε σύνολο πέντε αγώνων) θεωρήθηκε «βαριά» για τη Διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία χθες το βράδυ συζήτησε με τον 40χρονο προπονητή και στη συνέχεια οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Μαζί με τον Αλεξανδρή, αποχωρεί και ο συνεργάτης (βοηθός) του, Μάκης Τερζόπουλος.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής είχε έρθει στην ομάδα στις 14 Φεβρουαρίου. Δηλαδή κάθισε στον πάγκο της ακριβώς οκτώ μήνες. Στο τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία περί αποχώρησής του, κάτι που τελικά συνέβη σήμερα.

Μέχρι η κερκυραϊκή ΠΑΕ να προσλάβει νέο προπονητή, κατά πάσα πιθανότητα υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο θα είναι ο Παναγιώτης Νάσης (γυμναστής των τερματοφυλάκων) και ο Παναγιώτης Κορομπόκης (γενικός αρχηγός της ομάδας).

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Αλεξανδρή, επισήμως δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των υποψηφίων είναι οι Βαγγέλης Βλάχος, Τάκης Λεμονής, Μπάμπης Τεννές, Μάκης Κατσαβάκης και Νίκος Αναστόπουλος.
Πηγή:aokerkyra.com

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ
Ο ΑΟ Κέρκυρα γνώρισε προχθές την ήττα από τον ΑΣΚ Ολυμπιακό Βόλου, αλλά τη… νύφη την πλήρωσε ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος, ο οποίος πήγε στο γήπεδο για να κάνει τη δουλειά του! Ο λόγος για τον αθλητικό συντάκτη της εφημερίδας μας, τον Χρήστο Γραμμένο, ο οποίος έπεσε θύμα προπηλακισμών από πλευράς μερικών «φιλάθλων».

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, κι ενώ ο Χρήστος Γραμμένος κατευθύνονταν προς τη μικτή ζώνη για να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, δέχθηκε έξω από το γήπεδο απρόκλητη επίθεση, αρχικά με ύβρεις, και ακολούθησαν χειροδικίες, με αποτέλεσμα να σχιστεί ολοσχερώς η μπλούζα που φορούσε και να αποκτήσει εκδορές στον αγκώνα του αριστερού χεριού.

Εισερχόμενος στη μικτή ζώνη, πίσω από η μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου, ο συνεργάτης μας δέχθηκε νέα επίθεση, με ύβρεις και σπρωξιές, από εξωδιοικητικούς παράγοντες της ομάδας του ΑΟ Κέρκυρα (!!!).

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Χρήστος Γραμμένος οδηγήθηκε με τη συνοδεία αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και τους δράστες αυτού, ενώ επιφυλάχθηκε να υποβάλλει μήνυση για επίθεση, σωματικές βλάβες και εξύβριση.


"Νόμος της ζούγκλας"

Στον συντάκτη μας «χρέωσαν» ανώνυμα άρθρα και κριτικές, τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης, για τα οποία άρθρα όμως εκείνος δεν φέρει ουδεμία ανάμειξη και ευθύνη!
Για το προχθεσινό επεισόδιο στο Εθνικό Στάδιο έχει ήδη ενημερωθεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.) και άλλες δημοσιογραφικές Ενώσεις, ενώ το περιστατικό έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας. Με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει η επίσημη ΠΑΕ Κέρκυρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kafrila,krima gia ton xristo
omos na asxoleitai kai me alla sports oxi mono me to podosfairo.
gia kitaxte edo www.corfucyclists.weebly.com stin selida greek events
ayta den prepei na anaferontai?den proagoyn ton athlitismo?
i athlitismos einai mono oi tyxodioktes toy podosfairoy?