Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΚΙ


Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα πλακόστρωσης που εκτελεί ο Δήμος Κερκυραίων στον εσωτερικό δρόμο του Μαντουκιού.
Κατά τη σημερινή επίσκεψη στο εργοτάξιο του Δημάρχου Σωτ. Μικάλεφ του αντιδημάρχου Γ. Μάμαλου και του δημοτικού συμβούλου Γ. Γαρδικιώτη ανακοινώθηκε η αποπεράτωση των εργασιών εντός τριμήνου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μικάλεφ σημείωσε ότι στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να ολοκληρωθεί το σύνολο των έργων που έχει αποφασιστεί να γίνουν στο Δήμο και μάλιστα με συνέπεια
Όπως είπε, ο ίδιος προσπαθούσε από το 1998 να ενταχθεί η ανάπλαση του εσωτερικού δρόμου του Μαντουκιού στα τεχνικά έργα του Δήμου Κερκυραίων.
“Αποτελεί δικαίωση για το ιστορικό προάστειο του Μαντουκιού το οποίο συνδέεται με την πύλη εισόδου της πόλης και του νησιού μας. Ο Δήμος Κερκυραίων προχωρά τον προγραμματισμό του, διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ αλλά και κάθε άλλο διαθέσιμο πόρο”.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχος Γ. Μάμαλο ιδιαίτερη προσοχή δίδεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του έργου παρά τις δυσκολίες που συναντούν τα συνεργεία.
Το συγκεκριμένο έργο στο Μαντούκι, το είχε προτείνει η σημερινή πλειοψηφούσα παράταξη από το 1998, ανέφερε ο κ. Γαρδικιώτης που στάθηκε και αυτός στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα συνεργεία κατά την εκτέλεση των έργων.
Τόσο ο κ. Μικάλεφ όσο και ο κ. Μάμαλος, σημείωσαν και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων που εκτελεί ο Δήμος σε Λαζαρέτο, Κουλίνα, Σολάρι, Κανάλια κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: