Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ

Συνεχίζονται αύριο στην Κέρκυρα οι ενημερωτικές συναντήσεις που διοργανώνει στα Ιόνια Νησιά η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών με αντικείμενο την ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία του ΕΣΠΑ 2007-2013
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Φαληράκι με ώρα έναρξης 9.30 π.μ.
Στο μεταξύ, με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε χθές στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών Σωτήρη Βόσδου η αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών με αντικείμενο την ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία του ΕΣΠΑ 2007-2013 (χρηματοδοτικό πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση), στο σκέλος που αφορά την Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών.
Παρόντες ήταν ο Νομάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης Διον. Γεωργάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός, Δήμαρχοι του Νομού, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και φορέων καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού.
Στη διάρκεια της ημερίδας έγινε ενημέρωση για την πορεία του ΕΣΠΑ 2007-2013, ενημέρωση για τις διαδικασίες και την πορεία της Πιστοποίησης των Τελικών δικαιούχων του προγράμματος καθώς και ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την Εξειδίκευση του προγράμματος. Ειδικότερα για το θέμα της εξειδίκευσης του προγράμματος, κλήθηκαν οι φορείς να καταθέσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τις πιθανές προτάσεις τους αναφορικά με τη συμπλήρωση κατηγοριών πράξεων του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: