Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΑΙΣΘΗΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΞΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΝΑΚ

Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα που παρουσιάζει το επαρχιακό και οδικό δίκτυο των Παξών καθώς ολοκληρώνονται αύριο οι εργασίες συντήρησής του από τα συνεργεία της Επιχείρησης Οδικής Ασφάλειας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας.

Κατά τη διάρκεια της 15ήμερης παραμονής τους στο νησί προχώρησαν σε επούλωση λάκων και σε διαγραμμίσεις στο σύνολο του οδικού δικτύου. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τις εργασίες επούλωσης λάκων απαιτήθηκαν 25 τόνοι ασφαλτομείγματος και για τις διαγραμμίσεις 7,5 τόνοι λευκού ειδικού χρώματος.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που συνεργείο της επιχείρησης μεταβαίνει για εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου στους Παξούς.

Ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Σπ. Νίκας σε δηλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμο Παξών για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία των εργαζομένων.

Συνεχίζεται ο εξωραϊσμός της Εθν. Παλαιοκαστρίτσας

Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα δύο ακόμη συνεργεία της ΟΑΝΑΚ βρίσκονται στη διαδικασία εξωραϊσμού της Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας (Γουβιά) ενώ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εξωραϊσμού της οδού Επτανήσου (Τρία Γεφύρια). Τέλος, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες διαγράμμισης της Εθνικής Γύρου Αχιλλείου (από διασταύρωση Βρυώνη έως διασταύρωση Ποντή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: