Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΕΔΚ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ


Η ενημέρωση από το συνδέσμου καθαριότητας για τις δράσεις του ως σήμερα με έμφαση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς ο προγραμματισμός ενόψει της συμμετοχής στο επικείμενο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του τύπου μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Μιχ. Κάρρας για το πρώτο θέμα, επαναβεβαιώθηκε η σταθερή και πάγια θέση της Τ.Α. για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στο νομό.

“Αυτή έχει εκφραστεί και δρομολογηθεί απο προηγούμενα χρόνια και συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς σήμερα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Εκφράστηκε για μια ακόμη φορά λύπη για τα πρόσφατα γεγονότα της Λευκίμμης και τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Ακόμη, “διαπιστώθηκαν διαφοροποιήσεις, βουλευτών, κομμάτων και στελεχών τους απο τον περιφερειακό σχεδιασμό -πλην του Γ.Γ. της ΠΙΝ Σ. Βόσδου-που συμμετείχαν κατά το παρελθόν στα θεσμοθετημένα όργανα που έλαβαν τις σχετικές αποφάσεις τις οποίες καλείται σήμερα η ΤΕΔΚ να υλοποιήσει:”.

Κάλεσμα για ενημέρωση

Όπως σημείωσε ο κ. Κάρρας, αποφασίστηκε να κληθούν κόμματα, βουλευτές, περιφερειάρχης, Νομάρχης και φορείς προκειμένου να ενημερωθούν, αλλά και να καταθέσουν τις θέσεις τους για το σχεδιασμό του συνδέσμου στην πορεία της ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: