Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΣΥΛΛΑ

Στην εταιρεία ΕΤΝΑ ΑΤΕ ανέθεσε το Δ.Σ. του ΟΛΚΕ το έργο αποκατάστασης του πεζόδρομου της Γαρίτσας. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΚΕ Αλ. Δεσύλλα το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου είναι 40 μέρες από την υπογραφή της σύμβασης, που θα γίνει μετά την προσκόμιση της εγγυητικής επιστολής.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αποκατάσταση του τοιχοίου σε μήκος 105μ. και την ανακατασκευή του πεζοδρομίου, αφού γίνει όλη η διατομή όπως προβλέπεται από την συνολική μελέτη του ΟΛΚΕ και την τροποποίησή της, σύμφωνα με τη σχετική γνωμοδότηση του Κ.Α.Σ. της 2/12/08.
Ο κ. Δεσύλλας ανέφερε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν απο το κομμάτι που έχει πέσει απέναντι απο Corfu Palace, μετά προς τη Σκάλα του Δημάρχου και τέλος στο τμήμα μετά τη κολώνα Douglas, χωρίς να αποκλείονται και άλλα σημεία που θα χρειαστεί παρέμβαση.
Από την άλλη, επανέλαβε τις πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις του Υπ. Ναυτιλίας για την άδεια εκτέλεσης του έργου και του Υπ. Πολιτισμού για την έγκριση της μελέτης αποκατάστασης υπό την επίβλεψη τριών συναρμόδιων υπηρεσιών του Υπ.Πο.
“Οτι κάνουμε γίνεται βάση εγκρίσεων και αδειοδοτήσεων όλων των αρμόδιων φορέων” σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ.
Τέλος, ανέφερε ότι ο ΟΛΚΕ είναι θετικός στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τη Νομαρχία, “η οποία αν εξασφαλίσει τις πιστώσεις μπορεί να παρέμβει”.
Αυτό με την προυπόθεση ότι η μελέτη που θα εφαρμοστεί είναι αυτή που ενεκρίθη και έχει τις σχετικές άδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: