Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ


“Δειλή πράξη επικίνδυνων ανθρώπων” χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Λευκιμμαίων Σπ. Γατσούλης την ολοσχερή καταστροφή του αυτοκινήτου του από αγνώστους που έσπασαν το παράθυρό του και έριξαν μέσα στο όχημα εύφλεκτο υλικό. Το περιστατικό συνέβη στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του.
Σε συνέχεια όλων των παράνομων, αντιδημοκρατικών και επικίνδυνων ενεργειών που ζούμε εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, είχαμε το αποκορύφωμα μιας επίσης επικίνδυνης, απαράδεκτης και αντιδημοκρατικής, καταδικαστέας τρομοκρατικής επίθεσης”, σημείωσε ο Δήμαρχος Λευκιμμαίων και συνέχισε ως εξής:
“Είναι η τρίτη δολιοφθορά κατά του Δημάρχου Λευκιμμαίων. Είναι ανησυχητικό το φαινόμενο και το χαρακτηρίζω δειλή ενέργεια από επικίνδυνους ανθρώπους.
Τα άψυχα αντικείμενα, εύκολα μπορεί κάποιος να τα καταστρέψει αλλά πρόσωπο με πρόσωπο, κανείς δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στις απόψεις και τις λογικές που εκφράζουμε για τα μεγάλα αυτά ζητήματα που απασχολούν την Κέρκυρα.
Είναι δειλοί και ανάξιοι να τους καταδικάσουμε”.

Mετά απο σχετικό ερώτημα σημείωσε ότι “δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για το σε βάρος του γεγονός, ενώ πρόσθεσε ότι τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της ενέργειας, τους γνωρίζουν όλοι. Μέσα στους ηθικούς αυτουργούς, είναι σίγουρα και οι φυσικοί αυτουργοί τους οποίους αναζητά η αστυνομία.
Καταδικάζουν
οι Δήμαρχοι

Το γεγονός καταδίκασαν με δηλώσεις τους και άλλοι αιρετοί της Τ.Α.
Τ. Καρύδης, Δήμαρχος Αχιλλείων:
“Ο όρος τρομοκρατία εμπεριέχει στην ουσία την προσπάθεια κάποιοι άνθρωποι να εμποδίσουν όσους έχουν εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες, να υλοποιήσου τις επιλογές τους προς όφελος της κοινωνίας. Η ενέργεια είναι καταδικαστέα, δε θα περάσει έτσι, θα πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν”.
Σπ. Τριβυζάς, Δήμαρχος Αγ. Γεωργίου : Καταδικαστέα, πράξη, δεν οδηγεί πουθενά. Αν η πράξη αυτή συνδεεται με τη διαχείριση των απορριμάτων, πρέπει ολοι να καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που χρήζει συλλογικής αντιμετώπισης.
Αλ. Αυλωνίτης, Δήμαρχος Εσπερίων:
“Λυπηρό γεγονός, θλίβει όλους μας. Συνέχεια μιας σειράς ενεργειών που δε βοηθούν το δημοκρατικό διάλογο για το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμάτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: